Scroll to top

DRIVING YOUR DIGITAL FUTURE FORWARD

Împreună cu clienții noștri, modelăm domeniul digital al viitorului.

DRIVING YOUR DIGITAL FUTURE FORWARD

Împreună cu clienții noștri, modelăm domeniul digital al viitorului.

DIGITAL BY DEFAULT

Suntem mai mult decât „doar” o companie IT.

promopark este o agenție specializată în strategie, implementare și automatizare Marketing Online, având ca și scop creșterea profitului tău prin folosirea celor mai moderne tehnici și inovații digitale.

De ce vom fi agenția ta preferată?

În primul rând, pentru că lucrând împreună vei reuși, în sfârșit, să  elimini timpul pierdut și problemele apărute în comunicarea dintre compania ta și multipli terți parteneri pentru servicii singulare – precum Social Media, PPC sau Email Marketing.

Mai mult decât atât – calitatea excepțională a serviciilor oferite, care ne-a propulsat până acum în Europa, este lucrul la care ținem cel mai mult.

De aceea, echipa noastră este alcătuită din oameni cu care suntem siguri că te vei înțelege de minune, colaborativi și foarte bine pregătiți, pentru ca tu să te simți mereu în mâini sigure și tot timpul informat.

MISSION AMAZING WORK

Scopul nostru este să creăm cele mai bune produse și soluții digitale cu cel mai mare beneficiu posibil într-o echipă cu clienții noștri.

Agenția noastră funcționează pe bază de eficiență – avem costuri fixe mici, care ne ajută să oferim cel mai bun preț pentru serviciile și valoarea oferită clienților noștri.

Fiecare membru al echipei noastre este specialist în domeniul său – astfel, fiecare client are parte de cel mai înalt nivel de profesionalism și calitate a serviciilor.

Fiecare client care lucrează cu noi are parte de un Project Manager dedicat – astfel, tot timpul vei avea un răspuns rapid la orice întrebare, și vei avea o comunicare fluidă cu noi pe tot parcursul colaborării.

Ai un proiect?
Suntem curioși să aflăm mai multe detalii.

Promopark este o echipă care de 3 ani face tot posibilul pentru ca clienții noștri să obțină mai multe comenzi și vânzări. Facem marketingul transparent, ușor de gestionat și uman.

+373 696 29 663

info@promopark.md

+373 696 29 663

info@promopark.md